top of page

Dostava & Vračila

Dostava

Pošiljamo VSAK DELOVNI DAN. Dostavo za spletno trgovino GoMushroom.si opravlja GLS.

Vsako naročilo oddano skozi sistem GoMushroom trgovine bomo obravnavali v roku treh delovnih dni po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili.

Ko bodo izdelki pripravljeni, bo paket odposlan oz. pripravljen za prevzem. V kolikor dostava v dostavnem času ni mogoča ali pa bi bila izvršena predčasno, GoMushroom trgovina obvesti kupca. Partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Znesek dostave je odvisen od teže in ali dimenzije paketa. Poštnina oziroma stroški dostave po Sloveniji se prištejejo k ceni izdelka.

Vračilo izdelkov

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrneš. Zadošča, da nas najkasneje v 5 dneh pisno obvestiš (na e-mail naslov info@gomushroom.si o odstopu od pogodbe.

Naslov za vračilo blaga je GoMushroom, Rok Golob s.p., Prapreče pri Straži 22, 8351 Straža

Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni obliki in količini. Možnost vračila ne velja za že uporabljene artikle, ki niso več originalno zapakirani. Blago mora biti obvezno vrnjeno v originalni embalaži. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh po prejemu obvestila o vračilu blaga oz. po prejemu vrnjenega blaga ali pa artikel zamenjamo.

bottom of page